Termeni și Condiții Generale

Magazinul online disponibil la adresa www.limero.ro  denumit în continuare Lym3Ro este administrat de S.C. Luara Center S.R.L, cu sediul social în Sos. Olteniței, nr 50, bl 7A, sc 2, ap 58, sector 4, București, persoană juridică română înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/7636/2011, având codul de înregistrare fiscală 28663968. Email: contact@limero.ro .

Prezentul document denumit în continuare “Termeni și Condițîi” reprezintă un contract la distanță și stabilește termenii și condițiile de utilizare și modul de desfășurare a achizițiilor de PRODUSE și SERVICII comercializate prin intermediul magazinului online Lym3Ro.

Prin acceptarea Termenilor și a Condițiilor, sunteți, de asemenea, de acord cu Politică de retur, Politică de confidențialitate, precum și cu toate celelalte documente menționate în cuprinsul prezentului document.

S.C. Luara Center S.R.L își rezervă dreptul de a modifică în orice moment Termenii și Condițiile. Orice modificări aduse Termenilor și Condițiilor vor întră în vigoare numai pentru comenzile noi, înregistrate după publicarea modificărilor respective pe acest site web. Astfel, va rugăm să citiți Termenii și Condițiile, înainte de fiecare COMANDĂ, pentru că este posibil să fi intervenit modificări de la ultima vizită.

S.C. Luara Center S.R.L depune eforturi pentru menținerea corectitudinii informațiilor afișate pe magazinul nostru online. Cu toate acestea, având în vedere posibile erori cu privire la aceste informațîi, precizăm că imaginile PRODUSELOR au caracter informativ, iar PRODUSELE livrate pot diferi de imaginile de prezentare, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, fără notificare prealabilă din partea producătorilor. De esemenea, unele caracteristici sau prețul PRODUSELOR prezentate pe site, pot fi modificate fără preaviz sau pot conține erori de operare.

Promoțiile și ofertele prezente pe magazinul nostru online sunt valabile în limita stocului disponibil.

Promoțiile ce rulează pe magazinul online Lym3Ro nu se cumulează cu alte promoțîi/programe speciale de discount.

Dacă aveți orice întrebări cu privire la Termenilor și a Condițiilor de utilizare Lym3Ro, va rugăm să ne contactați pe mail la contact@limero.ro.

 1. DEFINIREA TERMENILOR UTILIZAȚI 

UTILIZATOR: persoană care accesează magazinul nostru online, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat Termenilor și a Condițiilor de utilizare Lym3Ro prin finalizarea procesului de înregistrare.

CLIENT: acel utilizator ce inițiază și finalizează o COMANDĂ pe www.limero.ro .

VÂNZĂTOR: S.C. Luara Center S.R.L

UTILIZARE ABUZIVĂ: utilizarea magazinului nostru online într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor sau prevederilor legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii companiei noastre sau celorlalți utilizatori.

COMANDĂ: document electronic, generat că urmare a accesării magazinului online de către un CLIENT, ce intervine că formă contractuală între S.C. Luara Center S.R.L și acesta din urmă.

CONTRACT: o COMANDĂ confirmată de către S.C. Luara Center S.R.L  prin care suntem de acord să livrăm CLIENTULUI PRODUSELE solicitate de acesta, iar CLIENTUL este de acord să efectueze plata acestora.

REVIEW: o evaluare scrisă de către dețînătorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactată pe baza experienței personale și capacitățîi acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune dacă produsul sau serviciul respectă sau nu specificațiile menționate de către producător.

NOTĂ/RATING: modalitate de exprimare a gradului de satisfacție a unui UTILIZATOR /CLIENT/CUMPĂRĂTOR față de un produs. NOTĂ/RATING-ul se exprimă sub formă de stele, fiecare produs putând primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfacție va fi asociat întotdeauna review-ului scris de UTILIZATOR/CLIENT/CUMPĂRĂTOR asupra unui produs sau serviciu.

COMENTARIU: apreciere sau observație cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

ÎNTREBARE: formulă de adresare către alți UTILIZATORI/CLIENȚI/CUMPĂRĂTORI cu scopul de a obține informațîi despre produsele sau serviciile din pagină respectivă.

RĂSPUNS: informatie scrisă care este transmisă UTILIZATORILOR/CLIENȚILOR/CUMPĂRĂTORILOR care a adresat o Întrebare în Site, în pagină unui anumit produs. Răspunsul reprezintă o explicație oferită de un UTILIZATOR/CLIENT/CUMPĂRĂTOR unui alt UTILIZATOR/CLIENT/CUMPĂRĂTOR în cadrul unei discuțîi.

DOCUMENT: prezențele Termene și Condițîi.

NEWSLETTER: mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poștă electronică (e-mail, SMS) asupra Bunurilor și Serviciilor și/sau a promoțiilor desfășurate de VÂNZĂTOR într-o anumită perioada, fără niciun angajament din partea VÂNZĂTOR cu referire la informațiile conținute de acesta.

 ZILE: în cazul în care nu este stipulat altfel, termenul zile face referire la zile lucrătoare.

UTILIZATORII site-ului www.limero.ro sunt rugați să citească cu atenție termenii și condițiile de utilizare ce guvernează desfășurarea tuturor operațiunilor și a raporturilor între părți, acestea fiind considerate prevederi minimale aplicabile ce se adaugă prevederilor legislației românești în vigoare. Termenii și condițiile pot fi modificate oricând prin actualizarea conținutului acestui document, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toți UTILIZATORII

 1. CONSIDERAȚII GENERALE

S.C. Luara Center S.R.L   ia toate măsurile pentru că informațiile publicate pe pagină să web, inclusiv descrierea PRODUSELOR precum și prețurile listate, să fie, în orice moment, corecte și complete. Cu toate acestea, se pot face și greșeli. În asemenea situațîi, S.C. Luara Center S.R.L va încerca să înlăture toate erorile survenite în cel mai scurt timp posibil. În cazul în care S.C. Luara Center S.R.Lconstata că eroarea respectivă a afectat/influențat COMANDĂ dumneavoastră sau Contractul valabil încheiat, va încerca să va informeze în cel mai scurt timp posibil, oferindu-va atât posibilitatea reconfirmarii COMANZII/a CONTRACTULUI, cât și posibilitatea anulării acesteia/acestuia.

Va rugăm să aveți în vedere că achiziționarea PRODUSELOR pe internet oferă o experiență diferită de cea din magazin. În special, trebuie să știți că:

 • culorile PRODUSELOR, astfel cum sunt prezentate pe pagină web, pot fi diferite în realitate, pentru că depind de mai mulți factori, inclusiv, dar fără a se limita la, calibrarea monitorului sau display-ului telefonului dumneavoastră. Cu foarte puține excepțîi, majoritatea display-urilor vin necalibrate din fabrică. Calibrarea fiind un process hardware ce implică scanarea culorilor reproduse de către monitor și crearea uni profil de culoare în vederea calibrarii.
 • mărimea și formă PRODUSELOR pot fi percepute diferit în imaginile disponibile pe pagină web față de realitate, însă S.C. Luara Center S.R.L   furnizează informațîi complete privind caracteristicile PRODUSELOR în descrierile prezentate pentru fiecare PRODUS în parte, inclusiv cantiatea produselor.
 • fotografiile și imaginile de pe pagină web au doar rol ilustrativ/orientativ. Pentru o descriere exactă a PRODUSULUI și a detaliilor incluse, trebuie să citiți cu atenție descrierea corespunzătoare a PRODUSULUI;
 • PRODUSELE vor fi livrate numai în măsură în care sunt disponibile, existând astfel riscul că S.C. Luara Center S.R.L   să nu poată livra total sau parțial o COMANDĂ. De asemenea, S.C. Luara Center S.R.L   își rezervă dreptul de a retrage orice produs de la vânzare, în orice moment.
 • SC. Luara Center S.R.L   depune toate eforturile pentru a livra PRODUSELE solicitate de CUMPĂRĂTOR în conformitate cu dată de livrare asumată, menționată în e-mailul cu detalii despre livrare. Menționăm că toate informațiile cu privire la livrare oferite de S.C. Luara Center S.R.L (pe website, la telefon sau prin e-mail) sunt doar cu titlu estimative, bazate pe estimările firmelor de curierat partenere și, de aceea, pot varia de la caz la caz.
 • nu toate PRODUSELE și promoțiile valabile pe siteul www.limero.ro vor fi disponibile și în magazinele de retail Lym3Ro. Prețurile practicate online sunt aceleași cu cele menționate pe siteul www.limero.ro și aplicate în magazinele Lym3Ro, însă, ocazional, este posibil să apară diferențe.
 • SC. Luara Center S.R.L   își rezervă dreptul de a ajusta în mod liber și cu respectarea prevederilor legale, prețurile și ofertele speciale practicate.

Comunicarea cu personalul Lym3Ro se poate realiza prin interacțiunea telefonică directă cu aceștia sau prin adresele menționate la secțiunea “contact” din Site. În vederea imbunatatiirii calitățîi serviciilor Lym3Ro apelurile telefonice pot fi înregistrate.

Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru această.

Nu este permisă utilizarea acestui web site în scopul introducerii în mod deliberat de viruși sau orice alt program sau material care poate fi tehnic dăunător sau distructiv. Sunt interzise încercările de acces neautorizat la acest web site, la serverul pe care este găzduit acesta sau la orice alt server, calculator sau baza de date în legătură cu acest site web. Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor va angajați să nu atacați acest site web prin intermediul unui atac de blocare a serviciului sau de blocare distribuită a serviciului.

Nerespectarea dispozițiilor din prezența clauză va fi raportată autorităților competențe în vederea aplicării sancțiunilor legale și va determina suspendarea imediată a dreptului de a utiliza acest site web.

Deși depune toate eforturile pentru a asigura o navigare sigură pe pagină să web, compania noastră nu poate garanta că site-ul, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise nu conțîn erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător, căderi de linie sau orice alți factori similari. Va rugăm să aveți în vedere că folosiți site-ul pe riscul propriu, S.C. Luara Center S.R.L   nefiind în niciun fel responsabil pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau că urmare a utilizării informațiilor de pe site. Astfel, este în avantajul dumneavoastră să va asigurați că aveți instalate sisteme adecvate de apărare, menite să va protejeze calculatorul de viruși și/sau orice alt conținut dăunător.

S.C. Luara Center S.R.L   are dreptul, în orice moment, să modifice, să suspende sau să înceteze comercializarea online a PRODUSELOR, parțial sau în totalitate, temporar sau permanent, cu sau fără notificare prealabilă.

 1. DESFĂȘURAREA OPERAȚIUNILOR DE VÂNZARE

Accesul în vederea efectuării unei COMENZI îi este permis oricărui CLIENT/CUMPĂRĂTOR.

Pentru motive justificate S.C. Luara Center S.R.L   își rezervă dreptul de a restricționa accesul CLIENTULUI/CUMPĂRĂTORULUI în vederea efectuării unei COMENZI și/sau la unele din modalitățile de plata acceptate, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activității CLIENTULUI/CUMPĂRĂTORULUI pe Site, acțiunile acestuia ar putea perturbă sau prejudicia în orice fel activitatea S.C. Luara Center S.R.L   sau a celorlalți clienți.

În oricare dintre aceste cazuri, CLIENTUL/CUMPĂRĂTORUL se poate adresa Departamentului de Relații cu Clienții al Lym3Ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor sus-menționate.

Prin lansarea unei COMENZI pe Lym3Ro, CLIENTUL este de acord să fie contactat (telefonic, prin SMS sau prin e-mail) de către reprezentanții magazinului nostru online.

In cazul in care clientul nu poate fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii, comanda va fi anulata automat.

Dacă S.C. Luara Center S.R.L   confirmă executarea unei COMENZI, acest lucru va implică o acceptare completă a termenilor COMENZII. Acceptare comenzii de către compania noastră se consideră finalizată atunci când există o confirmare electronică (e-mail sau SMS) din partea SOCIETĂȚIi către CLIENT, fără a necesită o confirmare de primire din partea acestuia din urmă.

S.C. Luara Center S.R.L   nu consideră în nici un moment o COMANDĂ neconfirmată că având valoarea unui CONTRACT. Așadar, CONTRACTUL întră în vigoare la confirmarea COMENZII de către companie.

Prezențele termene și condiții generale de vânzare vor stă la baza CONTRACTULUI astfel încheiat.

 1. OBIECTUL CONTRACTULUI

Obiectul CONTRACTULUI îl constituie PRODUSUL/PRODUSELE cu privire la care CLIENTUL și-a exprimat opțiunea de a le cumpără, prin generarea unei COMENZI pe Lym3Ro, confirmată de către personalul de vânzări al companiei noastre. PRODUSUL/PRODUSELE are/au caracteristicile menționate pe magazinul online.

 1. PREȚUL CONTRACTULUI

Prețul PRODUSULUI/PRODUSELOR este acela menționat pe www.limero.ro. Acesta poate fi modificat în orice moment, fără preaviz. Excepție fac doar comenzile ce au fost deja confirmate. Modificările prețurilor nu se aplică retroactiv.

În cazul în care CUMPĂRĂTORUL nu poate fi contactat, într-un termen rezonabil, folosind detaliile de contact pe care le-a furnizat în timpul procesului de COMANDĂ, Lym3Ro va consideră COMANDĂ  anulată și CUMPĂRĂTORUL va fi notificat despre această prin e-mail sau SMS.

S.C. Luara Center S.R.L   depune toate eforturile pentru că prețurile afișate să fie corecte. Cu toate acestea, este posibil să apară și erori. În cazul în care S.C. Luara Center S.R.L   descoperă o eroare legată de prețul unui/unor PRODUS/PRODUSE comandate deja de către CUMPĂRĂTOR, acesta va fi informat cât mai curând posibil, cu privire la eroarea produsă. În aceste situațîi, CUMPĂRĂTORUL va avea opțiunea fie de a reconfirmă COMANDĂ la prețul corect, fie de a anula COMANDĂ.

În cazul în care CUMPĂRĂTORUL decide anularea Comenzii, după ce a fost informat cu privire la prețurile corecte ale PRODUSELOR, însă anterior acestui moment a achitat deja prețul PRODUSELOR comandate, S.C. Luara Center S.R.L   va oferi rambursarea diferenței în cel mai scurt timp posibil, dar fără a depăși 10 zile de la dată anulării.

În măsură în care S.C. Luara Center S.R.L   nu a informat CUMPĂRĂTORUL cu privire la prețurile eronate, potrivit prevederilor din prezența secțiune și a confirmat COMANDĂ, contractul valabil încheiat va fi executat în mod corespunzător și PRODUSELE vor fi livrate în conformitate secțiunea MODALITĂȚILe DE LIVRARE de mai jos.

Prețurile afișate includ TVA precum și orice altă taxa dar nu includ cheltuielile de ambalare, expediere și livrare.

Atenție! Pentru clienții ce au comenzi neridicate din motive imputabile exclusiv acestora, plata se poate efectua doar prin Depunere de numerar în cont sau Ordin de plata.

În afară de cazul în care este agreat de SOCIETATE și CLIENT diferit, S.C. Luara Center S.R.L   se descarcă de riscurile și responsabilitățile asociate PRODUSELOR și serviciilor comandate de către CLIENȚI în momentul predării acestora către curier, pe baza de contract, sau către reprezentantul CLIENTULUI.

S.C. Luara Center S.R.L   va asigura ambalarea corespunzătoare a bunurilor și transmiterea documentelor însoțitoare la CLIENT. Livrarea PRODUSELOR va fi efectuată doar pe teritoriul României. Proprietatea asupra PRODUSELOR și serviciilor va fi transferată CLIENTULUI doar în momentul încasării contravalorii acestora.

 1. POSTAREA DE REVIEW-URI, COMENTARII, ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

Postarea de Review-uri, Comentarii, Întrebări și Răspunsuri se poate face, de catreUTILIZATORI/ CLIENȚI/CUMPĂRĂTORI, accesând pagină fiecărui produs în secțiunea „Cere detalii”, „Scrie un review” sau accesând pagină PĂREREA CLIENȚILOR. Informațiile înscrise pot fi atât pozitive, cât și negative, și se vor referi la caracteristicile și modul de folosire al unui produs.

În momentul înregistrării unui anumit Review/Comentariu/Întrebare/Răspuns pe Site, UTILIZATORII/ CLIENȚII/CUMPĂRĂTORII acordă S.C. Luara Center S.R.L   o licență neexclusiva, perpetuua, irevocabilă, nelimitată teritorial și dau dreptul S.C. Luara Center S.R.L   de a utiliza, reproduce, modifică, adapta, publică, distribui și de a afișa acest conținut.

Fiecare UTILIZATOR/ CLIENT/CUMPĂRĂTOR, în momentul înscrierii de Review-uri /Comentarii /Întrebări /Răspunsuri în secțiunile menționate, se angajează să respecte următoarele reguli:

 • să facă referiri doar la caracteristici și/sau modul de utilizare al unui anumit produs, evitând informații legate de aspecte ce se pot schimbă (preț sau oferte promoționale);
 • să utilizeze un limbaj corespunzător, neofensator, fără termeni care pot jigni sau afecta orice alt UTILIZATOR/CLIENT/CUMPĂRĂTOR;
 • să se asigure că informațiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare și în conformitate cu legislația aplicabilă pe teritoriul României, respectând astfel inclusiv drepturile altor părți, drepturile de autor, de marca comercială, de licență sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;
 • să folosească această facilitate doar pentru a comunica sau a obține detalii suplimentare referitoare la un anumit produs sau serviciu de pe Site fără a face referire la alte firme ce promovează vânzarea și cumpărarea de produse sau servicii;
 • să nu furnizeze sau să solicite, în niciun mod și în nicio măsură, date personale (detaliile de contact, informații despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume și/sau prenume etc.) sau orice altă informație care poate determina dezvăluirea acestor date personale;
 • să nu înscrie informații și/sau detalii despre URL-uri (legături) din alte site-uri comerciale ce desfășoară aceeași activitate comercială că și S.C. Luara Center S.R.L
 • să nu încerce fraudarea serviciilor puse la dispoziție de către S.C. Luara Center S.R.L   sau să înscrie Părerea Clintilor/Comentarii/Întrebări/Răspunsuri care să conțînă materiale de natură publicitară;
 • să nu utilizeze Review-ul/Comentariul că mijloc de comunicare cu VÂNZĂTORUL, în acest sens se vor folosi datele de contact înscrise pe Site.

Pe lângă o evaluarea realistă critică, în momentul înscrierii unui Review, UTILIZATORUL/ CLIENTUL/CUMPĂRĂTORUL va adaugă și un Rating relevant pentru produsul sau serviciul aferent. Părerea Clienților, împreună cu Rating-urile corespunzătoare lor, vor influență Rating-ul general al produsului sau serviciului, număr care este afișat sub titlul fiecărui produs. Astfel, un Review însoțit de un Rating mare duce la o creștere a Rating-ului general, iar un Review însoțit de un Rating mic duce la o scădere a Rating-ului general.

Când un Review/Comentariu/Întrebare sau Răspuns este semnalat de către un UTILIZATOR/CLIENT/CUMPĂRĂTOR că având un conținut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectivă, acest conținut este examinat cu atenție de către VÂNZĂTOR pentru a determina dacă încalcă Termeni și Condiții Site-ului.

În cazul în care VÂNZĂTORUL constată încălcarea Termenelor și Condițiilor în mod repetat, acesta își rezervă dreptul de a suspendă posibilitatea UTILIZATORULUI/ CLIENTULUI/CUMPĂRĂTORULUI de a înscrie Părerea Clintilor/Comentarii/Întrebări sau Răspunsuri în secțiunile „Cere Detalii”, „Scrie un review”și „Părerea Clintilor”.

 1. SESIZĂRI ȘI RECLAMAȚII

Sesizările sau reclamațiile legate de PRODUSUL/PRODUSELE achiziționat/e se pot comunica (verbal sau scris) în maxim 30 de zile calendaristice de la primirea comenzii.

Pentru sesizări sau reclamații legate de PRODUSUL/PRODUSELE achiziționat/e, CUMPĂRĂTORII au la dispoziție adresa de email contact@limero.ro

Termenul maxim de soluționare a reclamațiilor sau sesizărilor este de 30 de zile de la primirea acestora.

Toate comunicările în scris vor fi făcute pe adresa: 

S.C. Luara Center S.R.L

Sos Olteniței, nr 50, bl 7A, sc 2, ap 58, Sector 4, București, tel: 0726156664

 1. INFORMAȚII LEGALE / RĂSPUNDEREA SOCIETĂȚIi

S.C. Luara Center S.R.L   nu poate fi făcută răspunzătoare pentru nici o pierdere în situația în care această este cauzată de nerespectarea prezențelor termene și condiții/CONTRACTULUI și celorlalte instrucțiuni menționate pe MAGAZIN ONLINE.

S.C. Luara Center S.R.L   nu răspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create că urmare a nefunctionarii MAGAZIN ONLINE-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri de pe MAGAZINUL ONLINE.

S.C. Luara Center S.R.L   nu este responsabilă pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare terță parte o poate suferi că rezultat al îndeplinirii de către SOCIETATE a oricărei din obligățiile sale conform CONTRACTULUI și pentru daune care rezultă din utilizarea PRODUSELOR și serviciilor după livrare și în special pentru pierderea PRODUSELOR.

 1. FORȚĂ MAJORĂ

Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligățiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră, în conformitate cu legislația în vigoare.

 1. LEGEA APLICABILĂ – JURISDICȚIA

CONTRACTUL este supus legii române. Eventualele litigii apărute între S.C. Luara Center S.R.L   și CLIENT se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care această nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competențe din municipiul București.

 1. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Toate materialele integrate în acest MAGAZIN ONLINE sunt proprietatea intelectuală a S.C. Luara Center S.R.L   sau a companiilor terțe ce au transmis dreptul de propietate prin acorduri de utilizare. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptând perioada de care este nevoie să fie vizualizate online. Totuși, paginile complete ale MAGAZIN ONLINE-ului pot fi tipărite dacă sunt destinate a fi folosite în scop strict personal.

Fără a trece cu vederea aplicabilitatea generală a cel menționate anterior, S.C. Luara Center S.R.L   poate oferi ocazional oportunitatea de a descarcă imagini de fundal, economizoare de ecran sau alte programe utilitare prin intermediul magaziului online.

Întregul conținut al site-ului Lym3Ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea S.C. Luara Center S.R.L   și a partenerilor săi și este aparat de Legea Pentru Protecția Drepturilor De Autor și de legile privind Proprietatea Intelectuală Și Industrială.

ATENȚIE! Folosirea fără acordul S.C. Luara Center S.R.L   a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

 1. DISCLAIMER

Toate fotografiile PRODUSELOR prezentate au caracter informativ și orientativ, pot diferi față de PRODUSUL vândut. Pot există cazuri când imaginea prezentată să nu fie actualizată la înfățișarea curentă/actuală a PRODUSELOR. Fotografiile ambalajelor pot diferi în realitate față de cele din pozele de pe acest site. Denumirea/ designul, culorile, formele pot diferi în realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice și caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală. Toate prezentările nu obligă firma producătoare sau pe noi, comerciantul/ furnizorul, în niciun fel față de CLIENT.