Tendinte Beauty Toamnă-Iarnă 2018

ce se poarta

Care sunt tendințele acestui sezon?

Te întrebi care sunt tendințele în materie de beauty pentru sezonul toamnă-iarnă 2018? Este la modă CURAJUL, curajul de a te pune în evident punând accentul pe culoare părului și make-up. Femeile îndrăznețe și puternice își îngrijesc pielea printr-o dietă bogată în legume și fructe, hidratare dar și produse de îngrijire precum cremele. O piere sănătoasă este mereu la modă.

Dacă te-ai decis să faci o schimbare privind culoarea părului, este bine că înainte de a o pune în practică să te asigura că părul tău este sănătos. Aplică măști din ingrediente naturale măcar o dată la 2 săptămâni (de exemplu: miere + ulei de cocoș + ulei de măsline). În materie de par se poartă cât mai colorat și mai extravagant în continuare J dacă nu ai curajul să încerci ceva permanent, testează mai întâi cu o ceară de par temporară roșu aprins – culoarea dominantă a sezonului acesta.

Când vine vorba de make-up vorbim tot de culori îndrăznețe și puternice (verde deschis, roz, galben) sezonul acesta rece, păstrăm soarele cu noi! Glitterul rămâne încă în vogă, și probabil va rămâne în continuare pentru mult timp – pentru evenimentele special bineînțeles J Totodată, genele voluminoase rămân în centrul atenției (recomandăm cu drag rimelul 3D, perfect pentru orice ocazie).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *