Ser crestere gene – iata cum poti avea gene lungi si frumoase

activator crestere gene

Odata cu trecerea timpului genele isi mai pierd din rezistenta, din putere si ar fi bine ca din cand in cand sa le mai acordam atentie pentru a-si recapata aspectul placut de altadata sau chiar un aspect imbunatatit.

Este important sa avem grija de noi, sa ne mentinem frumoase, pentru ca in acelasi timp ne ajuta sa fim si increzatoare in propriile forte, asa ca orice schimbare, orice imbunatatire pentru tine, pentru persoana ta este o investitie in propria incredere in sine.

Pentru a te bucura de gene frumoase, regenerate si puternice, ia in considerare folosirea unui ser crestere gene care este foarte hranitor si sanatos pentru acestea.

Cum si cat ar trebui sa actioneze un astfel de ser crestere gene?

Modul de aplicare este unul simplu, fiind asemanator cu un tus de ochi, avand o pensula. Trebuie aplicat la baza genelor, pe linia firelor de par.

Acest ser crestere gene este unul lejer, transparent si se distribuie usor, uscandu-se destul de repede, fara sa se intinda sau sa curga. Trebuie sa fii cont ca aplicarea lui se face seara, pe pielea curata si pe pleoapele uscate, demachiate, cu pleoapa inchisa. Esential este sa nu il aplici pe linia de jos a genelor si nici pe interiorul ochiului.

Un alt detaliu care te-ar putea interesa este perioada de aplicare. Aceasta variaza in functie de produsul folosit, dar in general trebuie sa il aplici aproximativ 12 saptamani, pentru a remarca diferentele si pentru a te bucura de rezultate.

Care sunt beneficiile unui astfel de ser crestere gene?

Ajuta la alungirea firului de par si ii stimuleaza procesul de crestere. Rezultatele se vad dupa 5 saptamani in care serul este folosit fara intrerupere. Desi devine ostenitor, dupa ce incepi acest tratament de crestere al genelor, introdu-l pentru aproximativ trei luni in rutina ta si foloseste-l regulat.

Ajuta la ingrosarea firului de par si la indesire. La fel ca in situatia de mai sus, rezultatele devin vizibile dupa 5 saptamani de utilizare constanta.

Ajuta bineinteles si la prevenirea caderii excesive a firelor de par. Chiar daca nu experimentai nici inainte o cadere excesiva a firelor de par de la gene, acum cel mai probabil nu vei mai observa niciun fir cazut pe dischetele demachiante. Iar daca aveai probleme cu pierderea multelor fire de par de la gene, acest ser este solutia.

Ajuta si la hidratarea, hranirea si regenerarea fibrei firului. Dupa o perioada de folosire vei avea placuta surpriza sa observe cu firele au devenit mai puternice. Si, bineinteles, daca acestea au devenit mai puternice, le va fi mult mai greu sa cada.

Ajuta la intensificarea culorii naturale a genelor. Dupa un timp, genele isi mai pierd din culoarea initiala pe care o avea in anii de tinerete, fiind din ce in ce mai stearsa, insa folosirea acestui ser crestere gene ca elimina si acest aspect neplacut. Te vei bucura de gene puternice, regenerate si intens colorate.

Ajuta la regenerarea si fortificarea genelor. Asa cum a fost mentionat si in randurile de mai sus, genele tale se vor bucura de regenerea firului de par, ceea ce duce la cresterea lor si la instarirea fibrei firului.

Cum este recomandat sa folosesti acest ser crestere gene?

Prima etapa este demachierea

Cele mai multe, daca nu toate produsele de ingrijire a pielii nu functioneaza pe pielea machiata. Agentii activi nu pot penetra prin urmele de machiaj sau orice alte impuritati. Tusul pentru ochi, rimelul, anti-cearcanul, crema de ochi nu permit ingredientelor din serul pentru gene sa ajunga la radacinile genelor pentru a functiona la potential maxim.

A doua etapa este aplicarea

Dupa ce pielea este curata ca lacrima, foloseste serul pentru gene conform instructiunilor producatorului. Marea majoritate a amplificatorilor au un aplicator minuscul sub forma de perie, care arata ca un aplicator al tusului de ochi. Ar trebui sa incepi aplicarea serului pentru gene din coltul ochiului interior deplasand peria de-a lungul liniei genelor spre coltul exterior al ochiului.

A treia etapa este aplicarea tratamentului regulat, cu rabdare

Faza de crestere a genelor dureaza intre 90-150 zile si este timpul optim pentru ca orice ser pentru gene sa functioneze. Daca producatorul serului promite gene uimitoare dupa doar 10 zile, acest lucru nu este deloc adevarat. Genelor le trebuie timp ca sa creasca si daca vrei sa vezi rezultatele, trebuie sa astepti cel putin 5 saptamani.

Asadar, daca iti doresti sa readuci aspectul acela placut si puternic al genelor tale sau chiar sa il imbunatatesti, ia in considerare folosirea unui ser crestere gene, care are multe proprietati benefice pentru acestea.

2 thoughts on “Ser crestere gene – iata cum poti avea gene lungi si frumoase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *