Haine de la Second Hand?

articol haine sh

Cum să cumperi haine şic de la second hand.

De câte ori ai deschis dulapul tău ticsit cu haine și ai exclamat “Nu am cu ce să mă îmbrac în seară asta!”? Nu, nu trebuie să te ascunzi, știm cum este să simți asta. Și totuși, pentru a avea o garderoba formată din piese de vestimentație sic, frumoase și de calitate, nu este musai să cheltui o avere.

Ce-ai zice dacă ți-aș spune că poți găși articole de acest gen chiar la un second hand, unde poți alege din produse originale, accesibile pentru orice buget? Unele piese vestimentare pe care le poți găși într=un second hand sunt haine de brand, unele chiar cu eticheta încă pe ele. Astfel că, în cele ce urmează îți vom da câteva tipsuri despre cum să faci cumpărăturile de la second hand pentru a îi da un refresh gardorebei tale, fără o cheltuiala prea mare.

Fă-ți o lista cu cele mai cool second handuri din oraș și pregătește-te de mers la drum și de probat, deci îmbracă-te comod! Alocă-ți un buget pentru asta, că să nu fi tentată să cheltuieșți mai mult decât îți permiți. Tentația este foare mare, prețurile fiind foarte accesibile la astfel de magazine, așa încât e mai bine să ai la ține doar banii cash pe care eșți dispusă să îi cheltuiești fără să îți pară rău.

Va trebui să te înarmezi cu răbdare și să alegi o zi în care să nu fi presată de timp, deoarece aeastă excursie nu este chiar cea mai simplă, trebuind să stai să cauți comorile ascunse. În plus, trebuie să fi optimistă și să nu te dai bătută la prima rochie impecabilă exact pe gustul tău care este însă altă măsură. Continuă să cauți și întreabă când aduc de obicei marfă, pentru a putea reveni.

Bineînțeles că există și astfel de magazine online, dacă nu dispui de timp fizic, și atunci poți face asta din canapeaua ta comodă de acasă ? De exemplu, evernisaj este un magazin SH online cu o gama variată de produse.

Ai grijă să nu cazi în capcană în care cumperi haine multe la prețuri decente, însă mult mai mari, cu gândul să le stramtezi la criotorie, pentru că toate aceste modificări e posibil să te coste mult mai mult decât ai dat pe acele haine. Ia-ți doar ceea ce-ți vine bine. Probează-le, pentru că este foarte greu să revii ulterior și să schimbi cu altceva din aceste magazine. În plus, nu uită să verifici acele haine înainte de a le achita, pentru că așa cum poți găși haine aproape noi, poți găși și haine cu defecte!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *