Povestea Noastră

Tocmai ce ai pășit în magazinul tău online de frumusețe! Locul unde zeci de produse inedite, de calitate și la prețuri accesibile își găsesc locul!

Dedicat femeii moderne, Lym3Ro este un brand de beauty născut din pasiune pentru tot ce este frumos.

Credem că adevărata frumusețe pornește din interior și că niciodată o femeie care nu se va iubi pe sine însăși, nu va străluci îndeajuns. Odată atins acest obiectiv, noi suntem aici pentru a avea grijă de nevoile tale. Nu neglijăm nici bărbații moderni, preocupați de aspectul lor, care vor să dea un refresh rapid look-ului lor.

Îți punem la dispoziție o gamă largă de produse cosmetice, și nu numai, care pot cu success să definească şi să evidenţieze frumuseţea ta naturală.

Oferim produse de înfrumusețare pentru utilizare zilnică dar și pentru evenimente unice din viața voastră. Cele care vor o schimbare rapidă care să le permită oricând să revină la înfățișarea inițială, tot aici găsesc ceea ce au nevoie.

Nu neglijăm nici suportul oferit clienților noștri, așa că ne dedicăm timpul pentru a afla permament dorințele și părerile voastre. Nu ezitați să ne lăsăți un review sau sa ne scrieți un mail cu păreri sau întrebări!

Obiectivul nostru este să aducem frumusețea în viața ta și să-ți oferim uneltele necesare pentru a te pune în evidență zi de zi. Strălucește în orice moment al zilei iar strălucirea ți se va întoarce înzecit!