Cum functioneaza lumina portabila pentru selfie?

lumina telefon cu 3 intesitati

Cand vine vorba de realizarea unui selfie cat mai reusit, lumina este un factor extrem de important, care face diferenta.

De cele mai multe ori, gradul de intensitate al luminii naturale nu este cel mai potrivit, mai ales daca alegem sa facem poze atunci cand iesim seara cu prietenii sau familia. In aceste conditii, putem opta pentru o lumina portabila ce se aplica langa camera frontala a telefonului.

Ceea ce este bine de stiut este faptul ca lumina portabila poate fi luata cu noi oriunde mergem, chiar si in vacante, deoarece se instaleaza foarte usor si nu impiedica functionarea optima a smartphone-ului nostru.

In ceea ce priveste functiile acestui dispozitiv modern, el este prevazut cu nu mai putin de 3 trepte de intensitate, ce se regleaza in functie de preferintele pe care le avem, dar si de gradul de lumina ambientala. Spre exemplu, seara se va opta pentru intensitatea cea mai mare, deoarece afara nu este deloc lumina si avem nevoie de aceasta pentru a obtine selfie-uri cat mai clare.

Lumina portabila pentru selfie a devenit din ce in ce mai apreciata de catre persoanele ce sunt pasionate de fotografii, deoarece asigura o claritate cat mai buna si este foarte usor de folosit.

Incarcarea ei se realizeaza printr-un cablu micro USB, care este inclus in pachetul de vanzare. O singura incarcare este suficienta pentru cel putin 120 de minute, deci este timp suficient pentru a face foarte multe selfie-uri.

Si pentru fetele ce sunt pasionate de make-up si vor sa il surprinda cat mai bine in cadrul unui selfie se recomanda folosirea unei lumini portabile, deoarece aceasta pune in evidenta trasaturile fetei si machiajul ochilor, in special.

Retelele de socializare ocupa un rol destul de important in viata noastra, iar realizarea unui profil cat mai frumos este dorinta fiecaruia dintre noi. Insa de cele mai multe ori, pe langa alegerea unui unghi cat mai avantajos, mai trebuie sa tinem cont si de lumina.

O mare parte din poze le facem in casa, iar nivelul de intensitate al luminii nu este mereu cel mai satisfacator. Ba mai mult, lumina poate sa nu fie uniforma, ceea ce inseamna ca poza nu va fi una dintre cele mai reusite.

Calitatea unui selfie este dependenta intr-o mare masura de lumina, iar acest lucru este stiut de toata lumea. Din acest considerent, lumina portabila pentru selfie este considerata a fi de nelipsit, mai ales in cadrul evenimentelor importante, unde vrem sa facem cat mai multe poze reusite pe care sa le pastram drept amintire.

Lumina portabila are si un design placut, regasindu-se intr-o gama variata de culori, pentru a se potrivi si cu nuanta telefonului pe care il detinem.

Indiferent de modelul de smartphone, putem sa achizitionam acest dispozitiv, deoarece este universal, ceea ce inseamna ca se potriveste oricarui tip de telefon.

Concluzionand, telefoanele inteligente prevazute cu camera frontala sunt astazi la mare cautare, deci oricine are un astfel de model. Utilizarea camerei frontale pentru fotografii este raspandita la nivel mondial, ceea ce inseamna ca lumina pentru selfie este un dispozitiv foarte util.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *