Coral – nuanța anului 2019

culoare in trend

Coral este nuanța anului 2019

Coralul este o nuanță de portocaliu-piersică, ușor auriu, ce emană optimism și bucurie. Această nuanță a fost desemnată culoarea anului 2019 de către experții Pantone, care aleg de 19 ani culoarea care exprimă cel mai bine spiritul anului. Anul trecut, culoarea aleasă a fost ultraviolet – o nuanță mai întunecată, în contrast complet cu coralul care exprimă energie și reconectare cu natură.

Anul acesta au fost influențați de mediul înconjurător, experții având în minte frumusețea naturii și ocrotirea acesteia. Dar și faptul că recifele de corali, care susțîn viață marina, sunt pe cale de dispariție. Alegerile acestor culori nu reprezintă noi trenduri, ci mai degrabă reflecția a ceea ce se întâmplă, simbol al culturii. Totuși, această nuanță deja există pe atât podiumurile din lumea modei, cât și în materie de amenajări interioare și la nivel online, încă de anul trecut.

Bineînțeles, că această nuanță apare și în trendurile de makeup și hair. Dacă vrei să fi în trend îți recomandăm highlighterul spray, nuanța Rose Gold, și ceară de par colorantă Orange.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *