Ce beneficii prezintă rimelul 3d cu fibre?

rimel 3d inainte si dupa

Genele sunt foarte importante pentru întreaga noastră fizionomie, ele scoțându-ne în evidență ochii. Tocmai de aceea, folosirea unui rimel potrivit este esențială pentru obținerea unui aspect desăvârșit.

Există foarte multe opțiuni când vine vorba de alegerea rimelului, însă cel maiimportant este să știm ce ne dorim.

Un rimel 3d oferă volum impresionant genelor, asigurându-le în același timp și un grad de curbare destul de accentuat.

În general, folosim rimel 3d cu fibre în nuanță de negru, deoarece acesta ne accentuează zona ochilor, fiind potrivit atât pentru un machiaj de zi, cât și pentru unul de seară.

Una dintre proprietățile cele mai importante a oricărui rimel ar trebui să fie rezistența, deoarece nu ne dorim să se imprime pe lângă ochi și să se întindă.

Ceea ce este bine de știut este faptul că efectul 3d pe care un rimel în conferă este asemnator cu cel al genelor false.

Dacă stăm să observăm vom vedea că este și mult mai rentabil să achiziționăm un rimel potrivit decât să cheltuim sume mari în saloanele de înfrumusețare, când optăm pentru celebra tehnică fir cu fir.

În unele cazuri, genele false se dovedesc a fi destul de incomode și nu oferă acel aspect natural, ci din contră.

Perioada de valabilitate a unui rimel 3d cu fibre este de aproximativ un an, deci nu trebuie să îl cumpărăm lună de luna.

Un rimel de o calitate superioară nu va lipi genele, ci le va separa și alungi pe fiecare în parte, iar rezultatele sunt vizibile.

Și peria aplicatoare are un rol foarte important, deci forma ei este esențială pentru a aplică într-un mod corect produsul.

Să nu uităm că prea mult rimel pe gene contribuie la încărcarea excesivă a acestora, iar rezultatul nu este tocmai cel ideal.

Concluzionând, utilizarea unui rimel potrivit ne poate scoate din anonimat, deoarece oferă genelor noastre alungirea și volumul de care acestea au nevoie. Mascara este un produs ce nu ar trebui să ne lipsească din trusa de farduri, deoarece orice tip de machiaj nu este finalizat până nu aplicăm puțin, atât pe genele superioare, cât și pe cele inferioare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *