Care sunt cele mai utile aparate de îngrijire personală?

În domeniul îngrijirii personale apar mereu noutăți și inovații, tot felul de dispositive și aparate cu promisiuni mari. Întrebarea este câte dintre ele chiar aduc rezultatele promise, multe dintre ele nefiind testate înainte de a fi puse pe piață liberă, iar noi de curiozitate le cumpărăm și așa ajungem cu o baie plină de produse pe care le folosim doar o dată de 2 ori și ajungem la concluzia că nu ne sunt utile.

Astfel că am decis să aducem înainte voastră o lista de astfel de apare de îngrijire personală care sunt chiar utile și merită cumpărate:

  1. Periuță de dinți electrică – cele mai sofisticate cu diferite programe de periaj, impulsuri sonice și cronometru sunt chiar foarte utile și curată dintîi foarte bine. După utilizarea unei periuțe electrice îți simți dinți că și cum ai fi fost la dentist pentru un periaj și o curățare profesionale.
  2. Cântarul electronic cu analizator – acest tip de cantar nu îți spoate doar câte kilograme ai ci și nivelul de hidratare, procentul de grăsime corporală, masă musculară și osoasă dar și aportul de calorii necesar. Acest cantar te poate ajută să ai o alimentație potrivită siluetei tale, să îți dai seama care este echilibrul și unde trebuie să lucrezi.
  3. Peria rotativă și ionică pentru par – cum ar fi să poți avea părul aranjat că la salon chiar la ține acasă? Ei bine, cu ajutorul acestei peri poți obține un rezultat profesional rapid și protejându-ți părul în același timp. Must-have!
  4. Epilatorul IPL – de ce să dai foarte mulți bani la un salon de epilare definitivă când poți face asta la ține acasă acum și mult mai ieftin? Este ușor de utilizat și poți scapă de par odată pentru totdeauna.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *