Beneficiile serului de crestere a sprancenelor

ser stimulator sprancene

Sprancenele au un rol foarte important in fizionimia fetei, deci trebuie ingrijite corespunzator. Exista cazuri cand nu suntem pe deplin multumite de ele, datorita faptului ca nu sunt suficient de dese si nu se regenereaza.

In aceste situatii, este bine sa intervenim asupra lor cu un ser profesional, care sa contribuie la cresterea mai rapida a lor.

In general, serul de crestere are la baza ingrediente selectate cu atentie, care refaca structura parului in profunzime.

Printre ingredientele cel mai des folosite la prepararea acestor seruri se numara vitaminele, mineralele, precum si unele tipuri de proteine, ce ne ajuta sa obtinem rezultatele dorite in doar cateva saptamani de la aplicare.

Aplicarea serului de crestere a sprancenelor se face abia dupa ce am curatat zona cu o discheta demachianta, pentru ca substantele sa intre mult mai bine in piele, ajungand la foliculele de par.

Chiar si specialistii din cosmetica recomanda sa folosim tratamente pentru indesirea sprancenelor.

Proprietatile vitaminei E sau a uleiului de argan sunt binecunoscute de catre fiecare dintre noi, deci vorbim despre ingrediente naturale.

Ba mai mult, in unele cazuri, in serul de crestere a sprancenelor se gasesc si uleiuri esentiale de lavanda si rozmarin, care au numeroase beneficii.

Se recomanda aplicarea inainte de culcare, deoarece pe timpul noptii il lasam sa actioneze, iar dimineata, daca observam ca nu s-a absorbit in totalitate, putem indeparta excesul.

Printre cauzele aparitiei unor sprancene rare se numara si pensatul lor excesiv, deci trebuie sa avem in vedere acest aspect.

Perioada in care sprancenele foarte subtiri era la moda a apus demult, in prezent se prefera o forma cat mai naturala.

Ceea ce este bine de stiut este faptul ca serurile se recomanda tuturor persoanelor, deci nu exista contraindicatii, deoarece vorbim doar de ingrediente naturale, care nu prezinta efecte adverse.

Concluzionand, sprancenele noastre au nevoie de o rutina de ingrijire zilnica. Desigur, pe langa aplicarea serurilor bogate in vitamine, este bine sa avem si o alimentatie corespunzatoare, care sa ne asigure necesarul zilnic de nutrienti, deoarece frumusetea vine si din interior.

Asadar, serurile pentru sprancene confera acestora un aspect desavarsit, deci nu ar fi rau sa le testam.

Tagg: ser de crestere sprancene, vitamine, minerale, proteine, tratamente, indesirea sprancenelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *