Aplicarea produselor achizitionate dintr-un magazin de make-up

produselor achizitionate dintr-un magazin de make-up

Inca din cele mai vechi timpuri, doamnele si domnisoarele au fost preocupate de mentinerea unui aspect fizic de invidiat.

Cand vine vorba de evidentierea trasaturilor faciale, produsele de machiaj ne vin in ajutor, stergand de pe chipul nostru diferitele imperfectiuni.

In ultimii ani, in magazinele de specialitate regasim o gama diversa de produse, pe care le putem folosi in rutina noastra zilnica.

Make-up reprezinta o modalitate foarte eficienta de infrumusetare a chipului, fiind foarte apreciat, in societatea contemporana.

Ori de cate ori ne dorim sa adaugam noi produse in portfardul nostru, ar trebui sa fim bine informate.

Alegerea produselor de make-up potrivite

In primul rand, de fiecare data cand vizitam un magazin de make up, este esential sa optam doar pentru produsele destinate tipului nostru de ten, daca ne dorim ca machiajul sa arate impecabil si sa reziste, intreaga zi.

In mod clar, nu reprezinta o idee foarte buna sa utilizam produse de make-up pentru tenul gras, daca tenul nostru are tendinta de uscare si invers.

Alegand formulele de machiaj ce ni se potrivesc, vom observa cat de bine se aseaza pe fata. Spre exemplu, produsele cu efect matifiant sunt ideale cand vine vorba de tenul gras sau mixt, pe cand cele cu rol de hidratare vor avea un efect pozitiv asupra tenului uscat.

In afara de tipul de ten, va trebui sa acordam importanta si culorilor ce ne avantajeaza. Spre exemplu, stim deja care sunt nuantele hainelor ce ne fac sa aratam minunat, deci putem sa aplicam acelasi principiu si cand vine vorba de paletele de machiaj, de exemplu.

Machiajul ne reflecta in mod direct si personalitatea, deci ar trebui sa folosim culorile noastre preferate.

Daca unele femei adopta un look cat mai natural, altele adopta un look cat mai extravagant, pentru a atrage toate privirile.

Pentru a realiza un machiaj cat mai frumos, pe langa fondul de ten sau pudra folosita, importante sunt si pensulele.

Pensulele pot fi achizitionate dintr-un magazin de make up si vor fi utilizate ori de cate ori ne machiem.

Ustensilele de machiaj se vor curata dupa fiecare folosire, pentru a le mentine igienizate si a nu pune in pericol sanatatea pielii.

Prima etapa pe care ar trebui sa nu o omitem niciodata cand vine vorba de machiaj este reprezentata de aplicarea unui primer calitativ.

Primerul, cunoscut noua drept baza de machiaj, are un rol esential, deoarece favorizeaza aderenta produselor ce urmeaza a fi aplicate. Practic, primerul va spori si rezistenta machiajului, facandu-ne tenul sa arate mult mai bine, fara a se mai intrezari porii dilatati sau alte imperfectiuni.

Si spray-ul de fixare se dovedeste a fi la fel de util, pentru pasionatele de machiaj. In arta infrumusetarii, nici un make-up nu este finalizat fara a pulveriza pe intregul ten un astfel de produs, ce confera chipului un plus de luminozitate si il pastreaza fresh, cat mai multe ore.

Prin urmare, produsele de machiaj ne imbunatatesc vizibil aspectul tenului, facandu-ne sa ne simtim mai increzatoare si mai pline de viata, chiar si in zilele in care ne simtim lipsite de energie.

One thought on “Aplicarea produselor achizitionate dintr-un magazin de make-up

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *